AKCIÓK

2022. JANUÁRI PROMÓCIÓ

A hónap terméke - Vietnámi eukaliptusz (15 ml)

Szeretne új életet lehelni a bőrápolási rutinjába? Akkor próbálja ki a vietnámi eukaliptusz esszenciális olajat, amely mélyen tisztító tulajdonságaival támogatja a bőrt.

Mindegy, milyen arcápolási rutint követ éppen, a vietnámi eukaliptusz esszenciális olaj egy olyan, gyorsan és könnyedén beilleszthető pluszt ad, amely további jótékony hatásokat kínál. Arcápolási rutinja részeként adjon egy-két csepp olajat arctisztítójához az egészségtől ragyogó bőrért. Helyileg kifejtett jótékony hatásai révén külsőleg alkalmazva felemelő és élénkítő aromát kínál, ami azt jelenti, hogy akár egy nyugtató masszázshoz is ideális kiegészítőül szolgálhat. Tartson magánál egy kis vietnámi eukaliptuszt arra az esetre, ha frissítő feltöltődésre lenne szüksége.

Használati tippek:

Öntsön belőle egy-két cseppet a tenyerébe, majd dörzsölje össze, hogy javítsa a hangulatát, és derűsebben teljen a napja.

Egyetlen, összesen legalább 125 PV értékű és legkésőbb 2022. január 15-ig leadott hűségrendeléssel INGYEN az Öné lehet a hónap terméke. 


10% kedvezmény - Neroli Touch (10 ml)

A citrusos olajok sorában rendkívül értékesnek tartott doTERRA Neroli Touch praktikus golyós kiszerelésben elegyíti a tiszta neroli esszenciális olajat és a frakcionált kókuszolajat.

A keserűnarancsfa virágából nyert neroli esszenciális olaj édes, friss és virágos aromájú. Különlegességnek számít, hogy ugyanez a fafajta két másik citrusos olajat is ad - petitgrainolajat a levelekből és a fiatal ágakból, valamint a gyümölcse héjából sajtolt keserűnarancs esszenciális olajat. A tény, hogy ugyanabból a forrásból egyéb olajok is kinyerhetők, mit sem változtat azon, hogy a neroli igazi ritkaságnak számít a citrusos olajok családján belül. A Neroli Touch keveréket használhatja bőre megnyugtatására és a bőrhibák megjelenésének csökkentésére. A neroli esszenciális olaj közismert hatásai közé tartozik továbbá a relaxáció elősegítése és a hangulat javítása is.

Használati tippek:

Használja többször is a nap folyamán, hogy javítsa vele a hangulatát, és hogy az édes, citrusos illata mindenhová elkísérje.

A feltüntetett ár már tartalmazza a 10%-os kedvezményt. A kedvezmény nem vonatkozik a pontbeváltással leadott rendelésekre.


Tömjén ajándékba - Továbbra is tart 200 PV értékű promóciónk

Meghosszabbítottuk 200 PV értékű promóciónkat, hogy még egy esélyt adjunk egy INGYENES tömjén (15 ml) esszenciális olaj megszerzésére 2022. január 15-ig. Ne szalassza el ezt a fantasztikus lehetőséget: tapasztalja meg az egyik legbecsesebbnek tartott és legértékesebb olajunk lenyűgöző jótékony hatásait.

Egyetlen, összesen legalább 200 PV értékű és legkésőbb 2022. január 15-ig leadott rendeléssel INGYEN az Öné lehet egy tömjén (15 ml) esszenciális olaj.

Az ajánlat csak a promóció ideje alatt, a készlet erejéig lesz elérhető. Bővebb tájékoztatásért, a Gyakran ismételt kérdésekért (GYIK), a szabályokért és szómagyarázatokért kattintson az alábbi hivatkozásra.

https://www.doterra.com/GB/en_GB/promotions-200-pv-details-hu


"Egy életre szóló wellness"

100-100-LLV belépési promóció

100-100-Lifelong Vitality (LLV) belépési promóciónk keretében újdonsült tagjaink könnyedén csatlakozhatnak a doTERRA-hoz, és elindulhatnak az életre szóló wellness felé vezető úton. Kövesse az alábbi lépéseket a promóciós feltételek teljesítése érdekében, és tegyen szert egy ingyenes LLV-csomagra!

1. Regisztráljon új doTERRA Wellness Tanácsadóként vagy Törzsvásárlóként, és adjon le egy legalább 100 PV értékű belépőmegrendelést 2022. január 1. és 31. között.

VALAMINT

2. Adjon le egy legalább 100 PV értékű hűségrendelést 2022. február 1. és 28. között.

Miután eleget tett az első és a második lépésnek is, egy INGYENES dōTERRA Lifelong Vitality Pack™ csomagot kap tőlünk februári LRP-rendelése mellé.

Erre a promócióra kizárólag újonnan belépő tagjaink válhatnak jogosulttá.

Részletek: https://www.doterra.com/GB/en_GB/promotions-enrolment-promotion-details-hu


A hivatalos promóciós oldal: