DEEP BLUE® KAPSZULA

Deep Blue® Polyphenol Complex kapszula 

A Deep Blue® Polyphenol Complex kapszula egy polifenol kivonatban gazdag készítmény, amely izom és ízületi fájdalmak esetén nyújthat hathatós segítséget. (A polifenolok az egészségre előnyös hatással bíró vegyületek, amelyek a legelterjedtebb anyagok közé tartoznak a növényvilágban és elsősorban kedvező egészségügyi - oxidáció ellenes, gyulladáscsökkentő, daganatellenes, keringési rendszert védő - hatásaikról ismertek.

Leírás: A Deep Blue® márkanév egyet jelent enyhüléssel fájó és fáradt izmok, ízületek vonatkozásában. A CPTG (Certified Pure Therapeutic Grade ® - Tanúsítottan tiszta, terápiás minőségű) illóolaj keverék, valamint ezen keverék hozzáadásával készült krém kiegészítéseként készült a Deep Blue termékcsalád harmadik eleme, a Deep Blue polifenol komplex.

Összetevők: Polifenolok, tömjén, kurkuma, zöld tea, gyömbér, gránátalma és a szőlőmag kivonatok.

Cél: Nyugtató támogatás biztosítása izom és ízületi fájdalom esetén.

Részletes leírás: A Deep Blue® polyphenol Complex egyedülálló keveréke indiai tömjén (Boswellia serrata), kurkuma és gyömbér kivonatot, illetve polifenolokat tartalmaz. Az INDIAI TÖMJÉNt már régóta használják nyugtató hatása miatt a hagyományos ájurvédikus gyógyításban. Ez az összetevő, amely egyedi és szabványos Boswellia serrata kivonat (nem esszenciális olaj), klinikailag vizsgálatok szerint, támogatja a szervezet egészséges mobilitását és a szervfunkciók normál működését. A KURKUMA szintén évszázadok óta használt az ájurvédikus gyakorlatban. Tudományos vizsgálatok szerint a kurkuma nyugtató hatással bír a túlterhelt izmok és ízületek vonatkozásában. A GYÖMBÉR gyökerét is évszázadok óta használják szerte Ázsiában az egészségmegőrzésben, természetes nyugtató hatása miatt. A POLIFENOLOK igen erős, természetes, vízben oldódó antioxidánsok.

A Deep Blue® polyphenol komplex egyedülálló polifenol összetétellel bír, szőlő-, zöld tea-, és gránátalma-kivonat formájában. A kék szőlő héjában található rezveratrolt egyike a legtöbbet kutatott polifenoloknak, számos kedvező - a koszorúserekre, idegrendszerre, májműködésre és a keringési rendszerre kifejtett - egészségügyi hatást derítettek ki róla. Emellett gyulladáscsökkentő, vírusfertőzések és oxidatív stressz, a vérlemezkék összecsapzódását és a daganatos sejtek növekedését gátló tulajdonsága miatt is kiemelt szereppel bír. A szőlőmag kivonat kivételesen magas szintű védelmet nyújtó polifenol, erős antioxidánsként ismert.

A zöld teának több száz éve ismerik számos, az egészségre gyakorolt, jótékony hatását, de leglényegesebb összetevőjét a katekint, csak a közelmúltban azonosították a tudósok. Egy másik fontos összetevője a terméknek a gránátalma, amelyet gyakran neveznek "szent gyümölcs"-nek. A gránátalmában található punicalagin kulcsfontosságú, jótékony hatású molekula, ez biztosítja a gyümölcs egészségre gyakorolt jótékony hatásait. A Deep Blue® polyphenol Complex ™ a gránátalmagyümölcs különleges, standardizált mennyiségű punicalagin kivonatát tartalmazza. Ezek a polifenolok segítenek semlegesíteni a káros szabad gyökök széles skáláját, és ezáltal támogatva a szövetek, szervek, és szervrendszerek egészséges működését az egész szervezetben.

A Deep Blue® polifenol Complex célja, hogy a páratlan, természetes megkönnyebbülést biztosítson a szervezetnek, lehetővé téve, hogy azok is élvezzék ezeknek a kivételesen erős, természetes molekulák jótékony hatásait, akik nem fogyasztanak alkoholt, a koffeint, vagy más potenciálisan káros stimulánsokat.

Elsődleges előnyei:

  • A szabadalmaztatott, gyorsan ható tömjén kivonat bizonyítottan segítheti az izom- és ízületi funkciók egészséges működését.
  • A saját fejlesztésű, szabványosított gyömbér, kurkuma, rezveratrol és más polifenolok kivonatai fájdalomcsillapító és közérzetjavító hatással bírhatnak.
  • A Deep Blue® krémmel vagy a Deep Blue® Nyugtató keverékkel együtt is használható.
  • Tartalmazza a doTERRA TummyTamer keverékét, amely borsmenta, gyömbér és köménymag illóolajokból készül.

Kiszerelés: nátrium-lauril-szulfát-mentes HPMC növényi kapszulákban.

Felhasználás: Vegyünk be naponta 2 kapszulát étkezések közben, 1 kapszulát reggel és egyet este.