Étrendkiegészítők gyermek

A dōTERRA gyermekeknek készült táplálékkiegészítői omega-3-mal, teljes értékű tápanyagokkal, vitaminokkal és ásványi anyagokkal támogatják a gyermekek fejlődését izgalmas, praktikus formában. Mivel a gyerekeknek egészen más szükségleteik vannak, mint a felnőtteknek, ezért a doTERRA több olyan illóolaj-keverékből álló terméket is létre hozott, amelyek nagyban hozzájárulnak a legkisebbek egészségének megőrzéséhez.

A gyerekek számára ajánlott az illóolajokat hígított változatban használni. Nem csak azért, hogy ezáltal is védjük érzékeny bőrüket az esetleges kipirosodástól vagy allergiás tünetektől, hanem azért is, mert így az illóolajok nagyobb részben kerülnek be a szervezetbe, és kevés felesleges olaj párolog el, mivel fedve van egy növényi olajjal.

a2z Chewable rágótabletta 

Az a2z Chewable rágótabletta, amely olyan gyerekeknek és felnőtteknek készült, akiknek gondot okoz a kapszula lenyelése, ellátja testét a szükséges tápanyagokkal. A doTERRA a2z Chewable rágótabletta B vitaminok, A, C és E vitamin, valamint botanikai kivonatok kombinációja, melynek napi szedése támogatja az egészséges sejtek fejlődését és a hosszú élettartamot. A doTERRA a2z Chewable rágótabletta, mint átfogó táplálék-kiegészítő, a vadnarancs ízű IQ Mega™ Omega-3 halolajjal történő együttes használatra készült. Egészséges immunitást, kognitív funkciót, egyben antioxidáns védelmet nyújt.

 • B-vitaminokat, valamint A-, C- és E-vitamin keverékét tartalmaz.
 • Növényi kivonatok vannak benne, és az IQ Mega készítménnyel együttes használatra alakítottuk ki.
 • Kognitív keverék: kolin, foszfatidil-szerin, inozitol
 • Kellemes görögdinnye íz
 • Magas fruktóztartalmú kukoricasziruptól, mesterséges színezőanyagoktól, édesítőszerektől vagy ízesítő anyagoktól mentes
 • Nélkülözhetetlen vitaminok kiegyensúlyozott keveréke, beleértve az antioxidáns A, C és E vitaminokat, valamint a sejtenergia komplex B vitaminokat
 • Biológiailag hasznosítható ásványi anyagokat tartalmaz, többek között: kalcium, magnézium, cink, réz és mangán
 • 60 darab rágótablettát tartalmaz

Használati utasítás:

4 éves, vagy ennél idősebb gyermekeknek naponta 2 tabletta étkezések közben. Felnőtteknek naponta maximum 3 tabletta.

Figyelmeztetés!

Ha gyermeket vár, szoptat, vagy orvosi kezelés alatt áll, kérje ki kezelőorvosa tanácsát! Ne használja, ha a zárófólia szakadt vagy hiányzik! Nem tartalmaz glutént, tejterméket, búzát, szóját, tojást vagy csonthéjas terméket. A 4 évnél fiatalabb gyermekek esetén a termék használata előtt forduljon orvoshoz!

Felhívás!

Vasat tartalmazó termékek véletlen túladagolása a 6 év alatti gyermekek halálos mérgezésének egyik legfontosabb oka. A terméket tartsa távol gyermekektől! Véletlen túladagolás esetén azonnal hívjon orvost vagy toxikológiai ügyeletet!

PB Assist Jr. probiotikus kiegészítő

A PB Assist Jr. egy porított probiotikus kiegészítő, amelyet olyan gyermekek vagy felnőttek számára terveztek, akiknek nyelési nehézségeik vannak. A probiotikum 5 milliárd élő sejtet tartalmaz hat különféle probiotikus törzs egyedülálló keverékéből, amelyet kifejezetten a gyermekek szervezetére való előnyös tulajdonságai miatt választottak. Ezeket a probiotikumokat finom porba keverték. Szórakoztató módon közvetlenül a szájba önthető és ízletes, hogy bármelyik napi rutinba integrálhassák.

Legfőbb előnyei:

 • 6 barátságos növényi flóra törzseiből biztosít 5 milliárd élő sejtet. Ezek kiválasztásában szerepet játszott a szobahőmérsékleten való egyedülálló stabilitásuk, túlélőképességük a különlegesen kíméletlen savas és lúgos környezetben, valamint az emésztőrendszer enzimjeivel szemben
 • Prebiotikus FOS-ot tartalmaz, hogy segítséget nyújtson a bélflóra egészséges egyensúlyának fenntartásában*
 • Fenntartja az egészséges mikroorganizmus egyensúlyát*
 • Támogatja az emésztőrendszer és az immunrendszer egészséges működését*
 • Támogatja a gyomor-béltraktus, különösen a belek és a vastagbél egészségét*
 • Segíti az optimális anyagcserét és a tápanyagok felszívódását*
 • A gyermekkori probiotikus adagolás az egészséges mikroflóra egyensúlyának elősegítésére, az immunrendszer és a bélrendszer működésének kedvező támogatására szolgál*
 • A gyermekkori probiotikus fogyasztás megalapozott egészségügyi előnyöket biztosíthat és támogathatja a hosszú távú jó egészséget
 • Az egészséges GI-traktus fenntartása az egészséges agy- és idegrendszer működéséhez is fontos*
 • Támogatja az egészséges tüdő- és légúti funkciókat*
 • Hozzájárul a belső egyensúlyhoz és a vesék, a húgyhólyag és a húgyutak egészségének támogatásához, valamint a női reproduktív rendszerhez*

Használati utasítás:

Vegyünk be naponta egy zacskóval. Közvetlenül a szájba önthető, vagy kb. 1.2 dl vízzel, gyümölcslével, vagy a kedvenc hűsítővel keverhető. Azonnal fogyasztandó. NE keverje forró vízzel. Hideg ételekkel, (joghurttal, zöldség gyümölcs italokkal, és tejes reggeli müzlivel) szintén fogyasztható.

Adagolás:

1 TASAK A csomagban található adagok száma: 30 Hatóanyagok mennyisége adagonként Napi beviteli érték %-ban PB Assist Jr probiotikus keverék: 5 milliárd élő sejt* Lactobacillus rhamnosus Lactobacillus salivarius Lactobacillus plantarum LP01 Lactobacillus plantarum LP02 Bifidobacterium breve Bifidobacterium lactis Fructo- oligosaccharide prebiotic 150mg* Egyéb összetevők: xylitol, erythritol, természetes epresdinnyés aroma, citromsav, szilikát

*Nem áll rendelkezésre ajánlott napi beviteli érték 

IQ MEGA keverék

Ez a táplálékkiegészítő halízmentes, épp ezért narancsízét a doTERRA vadnarancs illóolajtól kapja. Könnyen fogyasztható és számos jótékony hatása van, valamint nem tartalmaz toxint, nehézfémet, tejet vagy gabona terméket.

 • adagonként 1 000 mg omega-3 szírsavat biztosít
 • az omega-3 zsírsavak támogatják a sejtek növekedését
 • segít helyreállítani az omega 3 - omega 6 helyes 1:1 arányú egyensúlyát
 • támogatja az egészséges agyműködést, szív és immunrendszer, valamint ízületműködést
 • elősegíti a bőr egészségét
 • ajánlott együtt használni az a2z rágótablettával, az élethosszig tartó vitalitás és jó közérzet érdekében

Gondoskodjon gyermeke hosszú távú egészségéről és szellemi, fizikai fejlődéséről!

A doTerra IQ MEGA molekulárisan desztillált és teljesen szagtalanított hal olaj 600mg EPA-t és 400 mg DHA-t tartzalmaz. Nagyon finom vadnaranccsal ízesített, tiszta tengeri forrásból származó omega-3 zsírsavak CPTG minőségű keveréke. Az IQ MEGA támogatja az egészséges agy, szív és érrendszeri, immun és izületi funkciókat.Használatával egyensúlyba hozható az omega-3/omega-6 kedvezőtlen aránya.

A doTERRA IQ Mega eltávolítja a halak ízét a halolajból, és hozzáadja a doTERRA Wild Orange CPTG® illóolaj friss narancs ízét ebben a nagyszerű ízlésű és könnyen nyelhető omega-3 kiegészítőben, amely 1300 mg koncentrált omega-3 zsírsavakat eredményez. adagonként. Az IQ Mega a DHA és az EPA alapvető tápanyagokat tartalmazza az egészséges agyi, szív- és érrendszeri, immun- és ízületi funkciók támogatására.

Az esszenciális zsírsavak (EFA-k) olyan tápanyagok, amelyek az emberi test sok fontos funkciójához szükségesek, beleértve a sejtnövekedést, az agy fejlődését, az izmok aktivitását, az immunfunkciókat, az ízületek egészségét és még sok más. * Míg egyes zsírsavak előállíthatók a test belsejében, az esszenciális zsírsavakat a testünk nem tudja előállítani; támaszkodnunk kell az általunk fogyasztott élelmezésre, hogy ezekkel a fontos tápanyagokkal elláthassunk minket. Két elsődleges esszenciális zsírsav az omega-6 és az omega-3 zsírsav. A modern tudomány azt sugallja, hogy az optimális egészség elérése érdekében az embereknek az omega-6 és az omega-3 esszenciális zsírsavak aránya 1: 1 legyen. Sajnos a növényi olajokban lévő omega-6 zsírsavak bősége, valamint a sült és zsíros ételek növekvő fogyasztása miatt a nyugati étrendben az omega-6 zsírsavak aránya 15 és 1 között van. Míg étkezésünknek tartalmaznia kell néhány az omega-6 zsírsavak mint az élet nélkülözhetetlen tápanyagai, az omega-6 zsírsavak, valamint az egészségtelen hidrogénezett vagy transz-zsírok aránytalan fogyasztása összekapcsolódott a súlyos egészségügyi problémákkal. A tanulmányok összekapcsolják az alacsony omega-3 zsírsav-bevitelt a mentális egészséggel kapcsolatos problémák magasabb prevalenciájával is. Ezzel szemben hatalmas mennyiségű tudományos információ található meg, amelyek növelik az omega-3 zsírsavak étrendi bevitelének egészségügyi előnyeit. Az Omega-3 tápanyag-DHA elengedhetetlen az idegsejtek kommunikációjának támogatásához az agyban, a szemben és az idegrendszerben.

* Az agy növekedésének és teljesítményének meghatározójaként a DHA elősegíti a normális memóriát, a koncentrációt, a figyelmet, az éberséget és a pozitív hangulatot.

* Az egészséges látás biztosításához a retina és a makula folyamatos DHA-ellátására is szükség van.

* A DHA sok szerepe miatt az agy egyik legfontosabb molekulájává válik. Az omega-3 és az omega-6 zsírsavak egyensúlyának helyreállítása fontos lépés a test egészséges állapotában. Ezt úgy lehet megtenni, hogy csökkenti az omega-6 zsírsavtartalmú ételek bevitelét, és növeli az omega-3 zsírsavban gazdag ételek bevitelét.

A hal kiváló forrás az étrendi omega-3 zsírsavaknak, de az omega-3-k megtalálhatók a repceolajban, valamint egyes diófélék és magvak olajában. A világ sok óceánjában tapasztalható toxin- és nehézfémek szintje iránti növekvő aggodalom miatt egyes fogyasztók számára az omega-3 zsírsavforrásként történő napi halfogyasztás nem elfogadható. Megoldásként az IQ Mega® napi egy adagja 1300 mg tiszta, mikroszűrött tengeri lipideket tartalmaz 900 mg DHA-val és 400 mg EPA-omega-3 esszenciális zsírsavakkal, amelyek tesztelték a toxinokra és nehézfémekre vonatkozó követelményeket.

Használati útmutató:

Vegyen be 1 teáskanál naponta! Tárolja közvetlen hőtől és fénytől! Felnyitás után hűtse le és 100 napon belül elfogyasztja! A termék megjelenése megváltozhat hűtve. A palackot szorosan lezárva kell tartani a frissesség megőrzése érdekében.

Figyelmeztetés!

Tartsa távol gyermekektől! Terhes vagy szoptató nők és ismert egészségügyi állapotú emberek használata előtt konzultáljon orvosával! Ne használja, ha a biztonsági tömítés törött vagy hiányzik! Nem tartalmaz glutén-, tej-, búza-, szója- vagy diótermékeket. Nyitás után hűtőszekrényben tárolandó.