HŰSÉGJUTALOM CSOMAG

REGISZTRÁLT VÁSÁRLÁS WELLNESS TANÁCSADÓKÉNT

Amennyiben rendszeres felhasználója szeretnél lenni a doTERRA termékeknek, tehát célod, hogy a háztartásod és a házi patikád nagy részét lecseréld természetes és megbízható forrásból származó, 100% tisztaságú termékekre, akkor érdemes Wellness Tanácsadóként regisztrálni. Szintén jár a 25% kedvezmény mindenre, nincs vásárlási kötelezettséged. Azonban céltudatosan gyűjtheted a pontokat (PV = Personal Volumen) a termékek megvásárlásából származóan! Ez pont ugyanolyan, mint amikor a boltba gyűjtöd a matricákat a vásárlásaid után. A szállítási költséget is visszakapod pontokban, tehát a szállítás Neked INGYEN van!

Pontok gyűjtése: Van olyan termék, ami nagyon magas, szinte a kifizetett euró összegével megegyező pontokat ér. Van olyan doTERRA termék vagy olaj, amelyik kevesebb ponttal jár, és van, aminél nem kapsz pontot. Ha szeretnéd, levásárolhatod a pontjaidat termékekre. Ekkor egy egyszeri 2 eurós költséget számol fel a cég. Érdemes tehát több pontot összevárni, és egy drágább olajat vagy nagyobb csomagot vásárolni belőle.

Hűségjutalom rendelés (LRP = Loyality Reward Program): Wellness Tanácsadóként lehetőséged nyílik arra, hogy beállíts egy havi rendelési sablont. Ekkor válik érdekessé a játék! Ugyanis minél többet vagy nagyobb értékben vásárolsz a doTERRA-tól havonta, ők annál több ajándékban részesítenek hálájuk jeleként, hogy tőlük vásárolsz! 

A Hónap Olaja: Ha egy adott hónap 15-éig összegyűlik egy 125 pontos (PV) rendelésed (ami kb. 125 eurónak felel meg), akkor megkapod a hónap ajándékát, egy limitált kiadású, különleges olajat, amihez másként nem juthatnak hozzá az emberek. Ez minden hónapban más és más, mindig meglepetés - számunkra Tanácsadók számára is!

A Hónap Csomagja: Ha egy adott hónap végéig összegyűlik egy 200 pontos (PV) rendelésed (ami kb. 200 eurónak felel meg), akkor jogosult vagy egy nagyobb termékcsomagra INGYEN! A csomag tartalma szintén hónapról hónapra változik.

AKTUÁLIS HAVI AKCIÓNKAT ITT TALÁLOD: