KOLLEKCIÓK

ESSENTIAL AROMATICS© OLAJOK

MOTIVATE

bátorító és motiváló keverék, ami csodás kombinációja számos citrus és menta illóolajoknak. A Motivate tökéletes, ha segítség kell a koncentrálásban, legyen szó iskoláról vagy munkáról. Ellensúlyozza: a negatív érzelmeket, kétségbeesést, pesszimizmust a munkahelyi csalódásokat, kudarcokat, bizalomvesztést a bizonytalanságot, apátiát. Segít: a teremtő erők felszabadításában bátorságot közvetít higgy magadban, menj előre meg tudod csinálni!!

Illat jellemző: Friss tiszta mentolos illat. 

Felhasználás: pulzus pontokra kenve, inggallérra cseppentve, diffúzióval. 

Alkotó olajok: borsmenta, clementin, koriander, bazsalikom, Yuzu (japán citrom), melissa, rozmaring, vanília

CHEER

Felvidító keverék. Felemelő és élénk kombinációja citrus és fűszer alapú illóolajoknak A szinte teljesen fenilpropén-antholból álló Csillagánizs energizáló karakterisztikákat kölcsönös a keveréknek, melyből már pár, tenyérből belélegzett csepp is derűlátó érzéseket hoz elő az emberből. Ellensúlyozza: Kedvetlenséget, komorságot, szomorúságot. Segít: Optimizmus, vidámság, boldogság elérésében. Fel a fejjel!

Illat jellemző: Friss, fűszeres,meleg illat

​Alkotó olajok: vadnarancs, szegfűszeg, csillagánizs, citrom, szerecsendió, vanilia, gyömbér, fahéj, bulgár geránium

PASSION

Szenvedély és inspiráló keverék, ami fűszeres és gyógynövényes illóolajokból lett összeállítva. Felmelegít és felemel. Párologtasd a munkahelyeden, hogy kreativitásodat támogasd. Ezt a keveréket úgy alakították ki, hogy felélessze a belső szenvedélyt. Hasznos azok számára, akik az önmegtagadás vagy a rendszabályozás mintáiban vannak ragadva. Segít, hogy ne csak terhet lásd meg a feladataidban hanem megtaláld azok örömteli, játékos, könnyed megoldását. Oldja a merevségedet a dermedtségedet és újjáéleszti az életkedved. A felélesztett szenvedélyed arra buzdít, hogy döntsd le a magadnak állított korlátaidat, légy magabiztos és élj szívből, élvezd az életet. Ellensúlyozza: Negatív érdektelenséget, unalom érzetet, az elvesztett miért érzést. Segít: Feléleszteni az izgalom érzést Szenvedély érzést A lelkesedést megindítani Öröm érzés Kreativitás Találd meg újra önmagad!

Illat jellemző: fűszeres meleg.

Alkotó olajok: kókusz, kardamom, fahéj, gyömbér, szegfűszeg, szantálfa, jázmin, vanilia, ökörfarkkóró

FORGIVE

Frissítő, fából és fűszerekből készült összeállítás melyben monoterpén észterek, alkoholok és sesquiterpének magas koncentrációban megtalálhatóak. A doTERRA Forgive nagyban segíti a türelmet és a megelégedést is. Ellensúlyozza: Negatív érzelmeket Düh, bűntudat érzést Keserűséget, elégedetlenséget Segít: A tovább lépésben Megbocsátás érzésében Felszabadító hatás 

Illat jellemző: füves, friss 

Felhasználás: Egész nap használandó szív környéken, vagy párologtatás

Alkotó olajok: lucfenyő, bergamott, borókabogyó, mirha, arbovite, nootka fa, kakukkfű, citronella

CONSOLE

Vigasz, remény keverék... virág- és faolajat kombináló nyugtató keverék. Enyhítő és frissítő hatásokkal rendelkezik és hatásos szomorúság és bánat ellen is. Ellensúlyozza: szomorúságot, melyet valami elvesztése okoz haláleseti bánatot a reménytelenség érzését Segít: Feldolgozni a veszteséget. Vigaszt, reményt ad Első lépések az érzelmi gyógyuláshoz. Kösd be a szíved egy-két csepp illóolajjal. 

Illat jellemző: édes, virágos 

Felhasználás: Szív fölött reggel-este bedörzsöléssel vagy inggalléron, sálon egész nap.

Alkotó olajok: tömjén, pacsuli, ylang-ylang, labdanum, rózsa, amyris

PEACE

Megnyugtató keverék menta és virág illóolajokból. Labdanum összhatása egy monoterpén észterekben és alkoholokban gazdag kémiai felépítést képez, mely frissítő és hangulatteremtő hatással rendelkezik. A doTERRA Peace-t remek éjszaka, alvás közben párologtatni egy nyugodt és pihentető alvás érdekében. Ellensúlyozza: a szorongó érzést, félelmet túlterhelt, békétlenséget. Segít: a békés érzet visszanyerésében megnyugvást hoz megelégedettséget sugall segíti a pozitív gondolatokat. Lassíts, vegyél egy mély levegőt és higgy, hogy ez lesz!

Illat jellemző: Édes, gazdag, virágos illat.

Felhasználás: diffúzor este, nyugtató, pihentető alvás, kézben összedörzsölve nyugtalan gyereknek éjszaka a talpára kenve.

Alkotó olajok: vetiver, levendula, ylang-ylang, tömjén, majoranna, labdanum​


doTERRA© JÓGA KOLLEKCIÓ

A doTERRA az benned élő jóginak tervezte ezt a CPTG™ minőségű esszenciális olajokból álló exkluzív triót. A doTERRA Anchor, a doTERRA Align és a doTERRA Arise a tökéletes keverékek ahhoz, hogy életedet és jógagyakorlataidat magasabb szférákba emeljék. Ezek a keverékek olyan aromákat árasztanak, amelyek minden lélegzetnél megnyugtatják, segítenek összpontosítani, és megvilágosítják az elmét, miközben erősíted és nyújtod a testedet.

A jóga és az aromaterápia kombinációja, a doTERRA Yoga Collection tökéletes kiegészítés a napi gyakorláshoz és a mindennapi élethez.

Használata:

 • Párologtatás: pár cseppet tégy a párologtatóba
 • Helyileg: masszírozz 1 cseppet a kívánt területre 

doTERRA Anchor - Megszilárdító keverék

Ebben az őrülten rohanó, modern világban néha gyökértelennek és bizonytalannak érezzük magunkat, eláraszt bennünket a temérdek tennivaló, és már nem is tudjuk, mi érdemes igazán a figyelmünkre. Az egyensúly megtalálása aromaterápia és egyszerű jógagyakorlatok útján nagyszerű első lépés lehet. A dōTERRA Anchor Megszilárdító keverék megingathatatlan önbizalmat ad, aminek köszönhetően nyugtató erővel közelíthet a gyakorlatokhoz és az életéhez egyaránt. A frakcionált kókuszolajos bázishoz adott levendula, vörös cédrus, szantálfa, fahéj, tömjén, fekete bors és pacsuli esszenciális olajokból készülő keverék támogatja a közösségtudatot, az érzelmi összhangot és a belső bölcsességet.

Összetevők: levendula, cédrusfa, tömjén, fahéj, szantálfa, feketebors, és pacsuli esszenciális olajok frakcionált kókuszolajban

 • Vigyél fel belőle a bokádra, a gerinc alsó szakaszára és a talpadra a kiteljesedés és a nyugalom érzése érdekében.
 • Élvezd az Anchor keverék által kínált előnyöket, valahányszor csak szétszórtnak és gyökértelennek érzed magad.
 • Az Anchor aromájához tökéletesen passzoló jógapózok az ülő meditáló póz, a csavart ülés és a Bhu Mudra (egyik kéz a szíven, a másik a Földön).
 • Használhatod jógagyakorlatokhoz vagy a nap bármely szakában.

doTERRA Align - Központosító keverék

Az aromaterápia és néhány központosító jógapóz segítségével visszanyerheted azt a békés egyensúlyt és céltudatosságot, amely által a határozottságod is újjászülethet. Saját értékeid szem előtt tartása és a magabiztosság a mindennapok nélkülözhetetlen része. A frakcionált kókuszolajos bázishoz adott bergamott, koriander, majoránna, borsmenta, jázmin abszolútum és rózsa esszenciális olajokból készülő dōTERRA Align Központosító keverék segít, hogy megőrizze az önmagába vetett hitet, és minden lehetőségre nyitott maradjon.

Összetevők: bergamott, koriandermag, marjoranna, borsmenta, geránium, bazsalikom, rózsa, jázmin virág esszenciális olajok frakcionált kókuszolajban

 • Alkalmazd a szív környékén, a csuklókon és a tarkón az önelfogadás és a rugalmasság erősítése érdekében.
 • Élvezd az Align keverék által kínált előnyöket, valahányszor csak fásultnak és céltalannak érzed magad.
 • Az Align aromájához kiválóan illő jógapózok a harcos II. póz, a háromszögtartás és a kapupóz.
 • Használhatod jógagyakorlatokhoz vagy a nap bármely szakában.

doTERRA Arise - Megvilágosító keverék

Gyakran megesik, hogy miközben céljaink elérésére és álmaink megvalósítására törekszünk, kihívásokkal találjuk szemben magunkat, és olykor a lendületünk is alábbhagy. A pozitív megerősítések napi gyakorlatával, hangulatjavító jógapózokkal és üdítő aromákkal azonban leküzdhetjük ezeket az akadályokat. A dōTERRA frakcionált kókuszolajos bázishoz adott grapfruit, citrom, illatcserje, orvosi citromfű és szibériai fenyő esszenciális olajokból készülő Megvilágosító keveréke inspirációul szolgál, hogy igyekezzünk a lehető legtöbbet kihozni magunkból. A keverék aromája erősíti a stabilitás és a szabadság érzését, növeli a test állóképességét, valamint bátorsággal és örömmel tölti meg a szívet

Összetevők: citrom, grapefruit, szibériai fenyő, illatcserje (osmanthus) és orvosi citromfű esszenciális olajokat frakcionált kókuszolaj alapon

 • Vigyél fel belőle a halántékodra, a csuklókra és a nyakra a felhőtlen jókedvért.
 • Élvezd az Arise kínálta előnyöket, miközben teljesítményedet újabb szintre igyekszik emelni.
 • Alkalmazd az Arise keveréket a következő jógapózok gyakorlása közben: álló póz, nyújtás oldalra felemelt karokkal és félhold.
 • Használhatod jógagyakorlatokhoz vagy a nap bármely szakában.