ON GUARD MOSÓSZER

A doTERRA On Guard mosószer hatszoros koncentrátumú, amely a doTERRA On Guard Védelmet nyújtó keverék és bioeredetű enzimek erejét felhasználva veszi célba és távolítja el a foltokat, hogy ruhái lenyűgözően tiszták legyenek. A kis üvegben hatalmas erő rejlik - 10 ml doTERRA On Guard esszenciális olajat tartalmaz, és akár 64 adag ruha kimosásához elegendő! A mosható anyagok esetében minden hőmérsékleten színkímélő, valamint nem tartalmaz szintetikus illatanyagokat, festékeket és méreganyagokat sem, így egész családja számára és a környezet szempontjából is biztonságos megoldás.

Elsődleges előnyök:

  • Egyedülálló, természetes alapú, bioeredetű enzimkeverék.
  • A kivételes összetételnek köszönhetően az esszenciális olaj aromája és hatékonysága maximális erősségű - kíméletlen a foltokkal és szennyeződésekkel szemben, ugyanakkor a felületaktív anyagok/enzimek enyhe aromája lehetővé teszi a doTERRA On Guard esszenciálisolaj-keverék aromatikus potenciáljának teljes kibontakozását.
  • Mostantól még több doTERRA On Guard esszenciális olaj minden üvegben.
  • Az erőteljes, hatékony formula akár 64 adag ruhához elegendő.

Teljes összetevőlista:

Vadnarancs héjából, szegfűszegből, fahéj kérgéből, eukaliptusz leveléből és rozmaring leveléből/virágából kivont esszenciális olajok.


Használati módok:

  • Egészítse ki tisztítószeres szekrénye tartalmát az On Guard mosószerrel, amely egy mérgező anyagoktól mentes alternatívát kínál a folteltávolításhoz.
  • Ha ruháinak egy kis aromatikus felfrissítésre van szüksége, élénkítse fel őket az On Guard friss, tiszta illatával.
  • Tegye otthonát vegyszermentessé - váltson On Guard mosószerre! Az összetétel festékanyagoktól, szintetikus illatanyagoktól és méreganyagoktól mentes - így a mosás még élvezetesebbé válhat.
  • További előnyökért használja a teljes On Guard termékcsaláddal együtt!

Használati utasítás:

Nagy hatékonyságú (HE) mosógép: ¼ kupak (1 evőkanál)

Hagyományos mosógép: ½ kupak (2 evőkanál)

Erősen szennyezett ruhákhoz szükség szerint adjon többet!

Folteltávolítás: Vigyen fel kis mennyiségű mosószert közvetlenül a foltra! Hagyja állni 3-10 percig; mossa ki előírás szerint! Nagyon makacs foltok esetén még a ruha megszáradása előtt vigye fel újra a mosószert, és ismételje meg a mosási ciklust. A mosás megismétlése után hagyja megszáradni a ruhát az esetleges további foltkezelés előtt! Mint minden folteltávolítás esetén, használat előtt egy kisebb részen kipróbálva ellenőrizze az anyag színtartó képességét!