ÓRIÁS TUJA

Arborvitae (Óriás tuja)

Thuja plicata


A meleg és fás Arborvitae illóolajat a meditációs gyakorlatok során nyugtató aromája miatt használják. Az arborvitae fa illóolajat biztosít tisztító tulajdonságokkal. Az Arborvitae olaj segít a bőrápolásban, és felhasználható a fából készült bútorok fényezésében.

Mi az Arborvitae?

Egy arborvitae fa több száz évig élhet. Latinul az arborvitae az "élet fáját" jelenti, így nevezték el egészségügyi előnyeiről és építőanyagként való hasznosságáról. Az arborvitae vagy nyugati vörös cédrus Észak -Amerikában őshonos, és a Csendes -óceán északnyugati részén virágzó óriás vörösfás fákkal rokon. Az Arborvitae illóolajat ezeknek az örökzöld fáknak az aromás fájából párolják. A doTERRA Arborvitae illóolaj Kanadából származik - kémiai összetétele egyedülálló koncentrációban tartalmaz metil-tujatokat, és robusztus, fás illatot hordoz.

Mire használható az Arborvitae illóolaj?

A kémiai vegyületek csoportjának, a tropolonoknak a magas koncentrációja miatt az Arborvitae véd a környezeti és szezonális fenyegetések ellen. Diffúz Arborvitae a levegő tisztításához. Helyileg alkalmazva elősegíti a tiszta, egészséges megjelenésű bőrt, és csökkentheti a foltok megjelenését.

Ezenkívül az Arborvitae illóolaj érzelmi előnyöket biztosít. Egyszerre stimuláló és megalapozó. Segíthet felébreszteni a nyugalmat és a tudatosságot. Ez vonzóvá teszi a meditáció során történő diffúzióhoz vagy az éberség állapotának létrehozásához.

Hogyan használták az Arborvitae -t történelmileg?

Történelmileg az őslakos amerikaiak számos gyakorlati célra használták az arborvitae fát. A fát edények, totemoszlopok és lakások építésére használták. A gyökerekből és a kéregből egyéb tárgyakat, például kosarakat, kötéleket és zsinegeket lehet készíteni. A nyugati vörös cédrus ideális az ilyen jellegű projektekhez kémiai összetétele és természetes tartósító tulajdonságai miatt, amelyek megvédik a fát a károsodástól. Ugyanezek a tulajdonságok hozzájárulnak az Arborvitae illóolaj csodálatos előnyeihez.

Használati tippek:

  • A természetes tisztító és tisztítószer érdekében adjon néhány csepp Arborvitae és citrom illóolajat egy vízzel ellátott spray-palackhoz!
  • Próbáljon ki egy DIY arcmaszkot úgy, hogy egy -két csepp Arborvitae és Bergamot illóolajat ad hozzá egy evőkanál nyers mézhez! Vigye fel az arcmaszkot, finoman dörzsölje a bőrbe. 5-15 perc múlva mossa le a maszkot meleg vízzel és törlőkendővel,
  • Vigye fel az Arborvitae illóolajat a bőrre, hogy csökkentse a foltok megjelenését!
  • Túrázás közben vigye fel a csuklójára és a bokájára!
  • Tegyen pár cseppet diffúzorba meditáció közben vagy alkalmazza pulzuspontjait a béke és nyugalom érzése érdekében!