REGISZTRÁCIÓ

Regisztrálni vagy nem regisztrálni... Ez itt a kérdés!

Rengeteg tévhit terjeng arról, hogy a dōTERRA egy piramis-játék, hogy arra kényszerítenek, hogy tukmáld a termékeket mindenkire, aki szembe jön az utcán, hogy hálózatot KELL építened, stb. Sajnos az utóbbi időben sok cég aláásta a hírnevét annak az egyszerű kereskedelmi formának, amit én csak reklám nélküli online termékvásárlásnak vagy autentikus visszaforgatási rendszernek nevezek.

Szeretném, ha mindenki számára világos lenne, hogy a doTERRA egy életmódváltást hirdet.

Úgy szólván a doTERRA-ra meg kell érni!

De vágjunk is bele! A dōTERRA illóolajokkal és termékekkel 3 féle módon tudod felvenni a kapcsolatot:


1. REGISZTRÁCIÓ NÉLKÜLI VÁSÁRLÁS

Megtetszik egy illóolaj vagy más doTERRA termék, szeretnéd kipróbálni valamelyiket, mert hívogat? Ebben az esetben fel kell kutatnod egy dōTERRA Wellness Tanácsadót, aki segít Neked megvásárolni a terméket a hivatalos (magasabb) áron! Tőle rendelsz, ő intézi a szállítást feléd, ami Neked plusz költséget jelent. Nincs regisztráció, nincs vásárlási kötelezettség! Amikor kedved tartja, és elfogyott az olajod, újra felveszed a Szponzoroddal a kapcsolatot.

Miért érdemes tőlünk rendelned dōTERRA termékeket ahelyett, hogy egy webshopból vásárolnál?

A válasz egyszerű: Ha webáruházból rendelsz illóolajat és nem dōTERRA wellness tanácsadói segítséget kérsz, sokkal magasabb áron tudod megvásárolni, mivel a webáruházaknak a nyereség szerzése a céljuk (minimum 25%-kal magasabb áron kínálják a termékeket). Nekünk Wellness Tanácsadóknak a célunk az aromaterápia testünkre gyakorolt jótékony hatásainak a népszerűsítése. De ami még fontosabb, akik webáruházból rendelnek illóolajat, azok nem kapják meg azt a szükséges segítséget, információt, ami az illóolajok használatához kell és legtöbbször tanácstalanul állnak mikor el szeretnék kezdeni használatukat, mert nem tudják melyik illóolajat mire, hogyan, mekkora mennyiségben, mikor, milyen gyakran, milyen felhasználási móddal lehet alkalmazni. Így nagy valószínűséggel nem merik elkezdeni használni...

2. REGISZTRÁLT VÁSÁRLÁS TÖRZSVÁSÁRLÓKÉNT

dōTERRA regisztráció menete semmiben nem különbözik egy bármilyen más online rendelés regisztrációjától. Név, cím, telefonszám, email cím és egy jelszó, amivel be tudsz lépni a hivatalos dōTERRA™ felületre. A regisztráció során van egy inaktív mező, ahol feltűnik a Szponzodor neve és ID száma. Ezt nem kell és nem is tudod megváltoztatni! Csak azt jelzi, hogy ki a kapcsolattartód, a Segítőd a dōTERRA-nál!

  • Belépés regisztrációs díj fizetéssel: Amennyiben csak 1-2 olajat vagy terméket szeretnél megvásárolni, törzsvásárlóként 25%-os kedvezménnyel megkaphatod, ha kifizetsz egy egyszeri 25 eurós regisztrációs díjat! A továbbiakban válogathatsz kedvedre. Továbbra sincs vásárlási kötelezettséged (hiába ez a neved, hogy Törzsvásárló)! Neked könnyebb és gazdaságosabb a vásárlás, mert már be van generálva a neved, címed, bankkártyád, és már csak a rendelés leadásával kell foglalkoznod - akkor, amikor neked tetszik!
  • Belépés csomag vásárlással: Ha a 25 eurós regisztrációs díjat inkább olajokra fordítanád, érdemes egy dōTERRA kezdőcsomagot vásárolnod! Különböző árkategóriákban az olajok "krémje" van összeválogatva számodra. A családod igényeinek és a pénztárcádnak megfelelően választhatsz a csomagajánlatok közül! Így már lesz egy induló készleted, amit bővíthetsz, illetve kiszűrheted, hogy melyik olaj illik inkább hozzád, melyiket adnád oda egy családtagnak vagy barátnak kipróbálásra, betegség kezelésre. Szintén nincs vásárlási kötelezettséged. Az adataid automatikusan be vannak generálva a rendszerbe. Jár a 25%-os árkedvezmény a termékekre.

Még mindig nincs szó semmiféle hálózatépítésről, üzletről, családtagok, barátok, ismerősök agitálásáról! Csak rendszeresen használod az olajokat! Ennyi!

3. REGISZTRÁLT VÁSÁRLÁS WELLNESS TANÁCSADÓKÉNT

Amennyiben rendszeres felhasználója szeretnél lenni a dōTERRA termékeknek, tehát célod, hogy a háztartásod és a házi patikád nagy részét lecseréld természetes és megbízható forrásból származó, 100% tisztaságú termékekre, akkor érdemes Wellness Tanácsadóként regisztrálni. Szintén jár a 25% kedvezmény mindenre, nincs vásárlási kötelezettséged. Azonban céltudatosan gyűjtheted a pontokat (PV = Personal Volumen) a termékek megvásárlásából származóan! Ez pont ugyanolyan, mint amikor a boltba gyűjtöd a matricákat a vásárlásaid után. A szállítási költséget is visszakapod pontokban, tehát a szállítás Neked INGYEN van!

Pontok gyűjtése: Van olyan termék, ami nagyon magas, szinte a kifizetett euró összegével megegyező pontokat ér. Van olyan dōTERRA termék vagy olaj, amelyik kevesebb ponttal jár, és van, aminél nem kapsz pontot. Ha szeretnéd, levásárolhatod a pontjaidat termékekre. Ekkor egy egyszeri 2 eurós költséget számol fel a cég. Érdemes tehát több pontot összevárni, és egy drágább olajat vagy nagyobb csomagot vásárolni belőle.

Hűségjutalom rendelés (LRP = Loyality Reward Program): Wellness Tanácsadóként lehetőséged nyílik arra, hogy beállíts egy havi rendelési sablont. Ekkor válik érdekessé a játék! Ugyanis minél többet vagy nagyobb értékben vásárolsz a dōTERRA-tól havonta, ők annál több ajándékban részesítenek hálájuk jeleként, hogy tőlük vásárolsz! 

A Hónap Olaja: Ha egy adott hónap 15-éig összegyűlik egy 125 pontos (PV) rendelésed (ami kb. 125 eurónak felel meg), akkor megkapod a hónap ajándékát, egy limitált kiadású, különleges olajat, amihez másként nem juthatnak hozzá az emberek. Ez minden hónapban más és más, mindig meglepetés - számunkra Tanácsadók számára is!

A Hónap Csomagja: Ha egy adott hónap végéig összegyűlik egy 200 pontos (PV) rendelésed (ami kb. 200 eurónak felel meg), akkor jogosult vagy egy nagyobb termékcsomagra INGYEN! A csomag tartalma szintén hónapról hónapra változik.

És még mindig nem kell senkinek semmit eladnod...

 Csak a saját és környezeted olaj felhasználását elégíted ki. Természetesen a használatból adódik, hogy lesznek olyan élethelyzetek, amikor szívesen kínálod fel embertársaid számára az olajokat kézenfekvő és biztonságos megoldásként. Vagyis elkezdhetnek rajtad keresztül vásárolni, hiszen ők is szeretnék kipróbálni a termékeket, de interneten nem juthatnak hozzá!

Ebből az autentikus visszaforgatási rendszerből kiderül, hogy a dōTERRA azt szeretné, hogy használd az olajait napi szinten, váljon rendszeressé a termékek felhasználása, fogyasztása. Ugyanis túl drágák és értékesek ezek az illóolajok ahhoz, hogy egyszer kipróbáld, és utána ott porosodjon a polcodon. Ha egy termék nálad beválik, mindenféle hátsó szándék nélkül fogod ajánlani családi körben vagy az ismerőseidnek, nem igaz? Mert megértetted a dōTERRA lényegét: segíteni másoknak! Megosztani a tudásodat másokkal! Szeretnéd, ha mások is éreznék azt a felemelő vagy nyugodt, békés közérzetet, amit számodra nyújtanak az olajok! Azt fogod érezni, hogy erről mindenkinek tudnia kell! Hogy tényleg használ! Hogy a növények lelkét, a Föld és Isten ajándékait tartod a kezedben!