Termékcsaládok

AZ Air® TERMÉKCSALÁD

a friss levegőért és felszabadító légzésért

A mély légzésnek tisztító, felszabadító és pezsdítő hatása van. Élénkíti az elménket és energizálja a testünket. Az élet esszenciája, a vitalitás biztosítéka. A dōTERRA Air figyelemre méltó esszenciális olajainak keveréke segít fenntartani a szabad légutak és a könnyű légzés érzését, ezáltal egész évben kellemes közérzetet biztosítva. Az egyszerűen alkalmazható dōTERRA Air légúttisztító stift segítségével most már bárhol, bármikor azonnal élvezheti ennek a hatékony keveréknek az előnyeit. 

A részletekért kattints a képekre!

A Deep Blue® TERMÉKCSALÁD

kiváló társ a sportoláshoz

A dōTERRA™ Deep Blue szabadalmazott keveréket a kúszófajd bogyó, a kámfor, a borsmenta, az ilang ilang, az olasz szalmagyopár, a kék varádics, a kék kamilla és az illatcserje CPTG Certified Pure Tested Grade™ (Tanúsított, Tiszta, Letesztelt Minőség) minősítésű esszenciális olajának nyugtató kombinációja alkotja. A krém formában, golyós kiszerelésben és táplálékkiegészítőként is kapható Deep Blue nyugtató és célzott hatást nyújt.

A részletekért kattints a képekre!

Az On Guard® TERMÉKCSALÁD

védelem a háztartásban is


Az On Guard® az egyik legnépszerűbb és legsokoldalúbb dōTERRA™ CPTG™ (Tanúsított, Tiszta, Letesztelt Minőség) minősítésű esszenciálisolaj-keverék. A vadnarancs, a szegfűszeg, a fahéj, az eukaliptusz és a rozmaring esszenciális olajokból álló szabadalmazott keverék aktív összetevője lesz otthona és szervezete első védelmi vonalának. Az On Guard® keveréket különféle dōTERRA termékekbe építettük be, hogy változatos módokon lehessen kihasználni a jótékony hatásait.

A részletekért kattints a képekre!

ZENGEST® TERMÉKCSALÁD

komplexumok a jó emésztésért

A ZenGest® táplálékkiegészítők mindennapi támogatást és enyhülést biztosít. A ZenGest termékek közismertek az általános emésztőrendszeri egészséget támogató hatásukról, emellett számos különféle igényre kínálnak biztonságos és hatékony megoldást. Fedezze fel a teljes ZenGest termékválasztékot és tapasztalja meg jótékony, illetve támogató hatásait. 

A részletekért kattints a képekre!