ZENGEST® TERRAZYME

 ZenGest® TerraZyme olyan enzimek szabadalmazott kombinációja, amelyek a modern étrendből nagy valószínűséggel hiányoznak. A Terrazyme hozzájárul, hogy élvezhessük az egészséges étrend kínálta előnyöket azzal, hogy segít biztosítani a szervezet számára szükséges tápanyagokat.

A doTERRA TerraZyme® emésztési enzim komplex az aktív teljes élelmiszer-enzimek és olyan kofaktorok összessége, amelyek gyakran hiányoznak a főtt, feldolgozott és tartósítószerekkel megrakott ételekből. A ZenGest® TerraZyme-ben található emésztőenzimek kombinációja támogatja a szervezet állandó ellátását az egészséges biokémiai funkciók szempontjából kritikus enzimekből, ideértve az élelmiszer-tápanyagokat és a sejtek anyagcseréjéhez hozzájárulókat. A TerraZyme® különféle teljes élelmiszer-enzimeket tartalmaz, amelyek segítenek a fehérjék, zsírok, komplex szénhidrátok, cukrok és rostok emésztésében.

  • folyamatos enzimtermelést biztosít a szervezetnek,
  • támogatja a tápanyagok megfelelő lebontását és felszívódását,
  • hozzájárul a sejtek energia-anyagcseréjéhez,
  • segít a fehérjék, zsírok, szénhidrátok, cukrok és rostok lebontásában.

Összetevők

Proteáz, papain, amiláz, laktáz, lipáz, alfa-galaktozidáz, celluláz, szukráz, betain HCI, glükoamiláz

doTERRA "Tummy Tamer" keverék: borsmenta, gyömbér, római kömény

Maltodextrin, növényi hipromellóz, mikorkristályos cellulóz, kovasav, magnézium-sztearát

Szóját és búzát tartalmaz!

Miért hasznos?

Az enzimek speciális fehérjék, amelyek katalizátorként funkcionálnak szinte az összes sejtfunkcióban és kémiai reakcióban testszerte. Az enzimek kritikus szerepet játszanak a növekedésben, a gyógyulásban és szaporodásban. Szükségesek a légzéshez, a gondolkodáshoz, immunitáshoz, hormonszabályozáshoz, méregtelenítéshez és ezer egyéb biokémiai funkcióhoz. Az enzimek szükségesek az élelmiszer-tápanyagok emésztéséhez és a tápanyagok átalakításához, hogy a sejtek energiához jussanak. Az enzimek a testen belül is termelődhetnek, de kívülről is bekerülhetnek. Az endogén enzimek a szervezetben termelődnek és lehetnek metabolikus enzimek és emésztési enzimek. A metabolikus enzimek a vérben, a szövetekben és a szervekben aktívak. Emésztőenzimek termelődnek a szájban, a gyomorban, hasnyálmirigyben és vékonybélben. Mindezek együttesen segítik a testet az élelmiszer felhasználható tápanyagokká alakításában. Az exogén enzimek kívülről származó enzimek a szervezetbe, és élelmiszer-enzimekként vannak besorolva. Élelmiszerenzimek nyers, feldolgozatlan élelmiszerekben találhatók és segítenek a tápanyagok lebontásában az emésztés során. A test enzimelőállító képessége véges.

A ZenGest® TerraZyme 10 aktív teljes élelmiszer-enzim keveréke, amelyek gyakran hiányoznak a főtt, feldolgozott és tartósítószerekkel töltött élelmiszerekből. A ZenGest® TerraZyme sokféle teljes élelmiszer-enzimet tartalmaz, amelyek elősegítik az emésztést. A teljes élelmiszer-enzimek erőteljes kombinációja a TerraZyme-ben támogatja az optimális egészséget az élelmiszerek hatékonyabb emésztésének elősegítésével. 

Használati utasítás

Vegyen be 1-3 kapszulát étkezések közben!

Figyelmeztetés!

Habár a táplálékkiegészítők remekül támogatják a napi rutint, nem helyettesíthetik a változatos és kiegyensúlyozott étrendet, valamint az egészséges életmódot. Használat előtt olvasson el minden óvintézkedést és figyelmeztetést! Ne lépje túl a javasolt adagolást! Terhesség, szoptatás és diagnosztizált betegségek esetén táplálékkiegészítő szedése előtt konzultáljon kezelőorvosával.! Nem tartalmaz búzát, tejet vagy glutént. Hűvös, száraz helyen tartandó.