Testápolás

TEST- ÉS BŐRÁPOLÓK

A dōTERRA mentes a számos népszerű termékben megtalálható káros összetevőktől, és gyakori problémák megoldásában segíti a felhasználókat, miközben az esszenciális olajoknak köszönhetően személyre szabott testápolási élményt nyújt. A dōTERRA termékek mindegyike a bőr táplálására törekszik, ezáltal a felhasználók könnyen elérhetik céljaikat.  

A CPTG™ minőségű esszenciális olajok előnyei három fő felhasználási mód segítségével aknázhatók ki: aromatikusan, külsőleg és belsőleg. A dōTERRA olyan minőségi termékekkel támogatja a különféle formákban hasznosítható esszenciális olajok eltérő alkalmazási módjait, amelyek mind a hagyományos és hosszú múltra visszatekintő, mind a korszerű párologtatók kínálta modern alkalmazási módokhoz ideálisak. A különböző alkalmazási módok egyedi és izgalmas élménnyé tehetik minden egyes olaj használatát. A biztonságos alkalmazás érdekében mindenképpen kövesse a felhasználásra vonatkozó ajánlásokat. 


DOTERRA™ MINDENNAPOS HASZNÁLATRA

A részletes leírásokért kattints a képekre!


DOTERRA™ DEZODOROK

A dōTERRA olyan biztonságos és hatékony dezodorokat fejlesztett ki, amelyek célzottan segítenek a hőség elleni küzdelemben és a frissesség egész napon át tartó megőrzésében. Alumínium-, parabén-, ftalát- és talkummentes összetételének köszönhetően használatával könnyebb lesz a gyerekekkel való játék, a futás a buszra, sőt, akár a félmaratonra való felkészülés is.


VERÁGE™ ARCÁPOLÓK

A Veráge egy természetes bőrápoló termékekből álló exkluzív rendszer, amely táplálja és hidratálja a bőrt, ezzel csökkentve az öregedés látható jeleit. A Veráge termékekben használt korszerű, növényi alapú technológia elősegíti a bőr optimális lipidegyensúlyát - ugyanazt az egyensúlyt, amely az egészséges, fiatalos megjelenésű bőr sajátja. Minden egyes termék a Föld valódi ajándékait rejti magában: tápláló növényi kivonatokat, tiszta és hatékony CPTG™ minőségű esszenciális olajokat és válogatott, természetes összetevőket. A dōTERRA Veráge bőrápoló kollekcióval látható és érezhető eredményeket érhet el.


ESSENCIAL SKIN CARE™

A dōTERRA Essential Skin Care egy bőrápolási termékekből álló család, amely azzal a céllal jött létre, hogy fenntartsa a bőr fiatalos, egészséges és gyönyörű kinézetét és érzetét. Mindezt a gondosan kiválasztott, CPTG Certified Pure Tested Grade™ (Tanúsított, Tiszta, Letesztelt Minőség) minősítésű esszenciális olajok erejének kiaknázásával érjük el, amelyeket minden egyes termékünk esetében a legkorszerűbb alapanyag-technológiákkal és természetes kivonatokkal ötvözünk. Vegye fel a harcot a bőröregedés látható jeleivel, és előzze meg az újabbak kialakulását a dōTERRA Essential Skin Care termékcsaláddal.


HD CLEAR™ ARCÁPOLÓK

A HD Clear három egymást segítő lépésből álló rendszer, ahol az egyes termékek a soron következőre építenek a bőr alapos felületi és szerkezeti megtisztításához, valamint a kiegyensúlyozott nedvességtartalom számára optimális hidratálás biztosításához. A HD Clear színtiszta növényi kivonatokból készülő összetevői gyengéden és megnyugtatóan, ugyanakkor pedig erővel teli hatékonysággal bánnak a bőrrel. A HD Clear napi használata segít csökkenteni a bőrhibák megjelenését, hozzájárul a tiszta, egészséges arcbőr fenntartásához, valamint meg is nyugtatja a bőrt. A HD Clear természetes megoldást nyújt a problémás bőrre minden korosztálynak. 

dōTERRA SALON ESSENTIALS™ HAJÁPOLÁSI TERMÉKEK

Az esszenciális olajok nyugtató és tisztító tulajdonságai nemcsak a hétköznapi feladataink során lehetnek hasznosak, hanem a tiszta és egészségesen ragyogó haj megőrzésében is. Intenzív hatóerejű esszenciális olajokkal készülő hajápolási termékek használatával könnyedén puhává és fényessé varázsolhatja tincseit, méghozzá anélkül, hogy a szokványos hajápolási termékekben jellemzően előforduló agresszív összetevőknek kitenné magát.

HAJÁPOLÓK

A részletes leírásokért kattints a képekre!


dōTERRA™ WELLNESS TERMÉKEK

Biztonság és hatékonyság tekintetében a dōTERRA valamennyi wellnesstermékére egyformán szigorú előírások vonatkoznak. Tudományos Tanácsadó Testületünk vezetésével a dōTERRA csakis a legjobb fejlesztési és gyártó partnereket alkalmazza, akik a Good Manufacturing Practice (GMP), azaz a helyes gyártási gyakorlat tanúsítási rendszerét követik, és kimagasló újításaikkal és minőségükkel kivívták az ágazat elismerését. Így a dōTERRA minden terméke esetén garantált a vásárlói elégedettséget és elvárásokat messze felülmúló teljesítmény. 

A dōTERRA SPA egy esszenciális olajokkal átitatott termékekből álló sorozat, amellyel otthon is aromatikus spa élményben lehet része. Mindegyik termék gondosan összeállított, természetes összetevők felhasználásával készül, hogy bőre egész napon át puha, bársonyos és friss maradjon. 

SPA TERMÉKEK

A részletes leírásokért kattints a képekre!