VÁSÁRLÁS

A dōTERRA™ VÁSÁRLÁS MENETE

1. Vedd fel a kapcsolatot a Wellness Tanácsadóddal, szponzoddal!

2. Töltsd ki a főoldalon a kívánt nyelvet, add meg a földrészt és az országot, ahol élsz! Tovább gomb 

3. Válaszd ki, hogy Törzsvásárlóként vagy Wellness Tanácsadóként szeretnél-e regisztrálni! Ezt később még meg tudod változtatni. Amennyiben Tanácsadóként regisztrálsz, lehetőséged van arra, hogy Te is regisztrálhass tagot a dōTERRA-hoz. Folytatás gomb

4. Töltsd ki értelemszerűen az alábbi regisztrációs lapot!

FONTOS! Minden adatot ékezet nélkül adj meg!

A Szponzori ID számot nem tudod megváltoztatni, haladj tovább!

5. Kezdődhet a vásárlás! Ha célzottan személyre szóló olajokat szeretnél rendelni, akkor egy egyszeri 25 eurós regisztrációs díj befizetése mellett megrendelheted a kívánt dōTERRA termékeket. Érdemes azonban válogatni inkább a kedvezményes áron kapható Belépő Csomagok között! Hallgass a megérzéseidre, melyik csomagajánlat a leghívogatóbb számodra!

6. Emailben megkapod a rendelésed követési számát. Ha rákattintasz a kék színnel jelzett csomagszámra, átvisz a nyomonkövetési oldalra, ahol láthatod, hol jár a rendelésed.

A rendelésedet a saját dōTERRA profilodon is láthatod. A Szolgáltatások menüpont alatt a Rendeléseim és nyomonkövetés oldalon. Ha rákattintasz a lila színű számlaszámra, feltűnik a megrendelésed számlája.

Érdemes tudnod, hogy az első rendelést csak a saját bankkártyáddal vagy olyan személy bankkártyájával fizetheted ki, aki nem tagja a dōTERRA-nak! Jó olajozást kívánunk! 


Ha Wellness Tanácsadóként regisztráltál, lehetőséged van arra, hogy havi LRP (Loyalty Rewards Program - Hűségjutalom Program) rendelést adj le. Ehhez nyiss egy új LRP rendelési lapot és töltsd ki a havi szállítás dátumát! Így nem csak egészségedért teszel, de még a pontjaid is gyűlnek a megvásárolt termékek után! Havi 125 PV (Personal Volume - Személyes Pontok) elérésekor AJÁNDÉKban részesülsz, amennyiben minden hónap 15-ig leadod a rendelésedet!