FITOÖSZTROGÉN KOMPLEX

Fiatal felnőttként a nő testének szinte minden funkcióját hormonok irányítják. A normális hormonszint befolyásolja a nők egészségét és közérzetét kora tizenéves kortól kezdve menopauza utánig. A doTERRA Phytoestrogen fitoösztrogén komplex standardizált keveréke növényi fitoösztrogéneknek, amelyek kíméletesen és természetesen támogatják a hormonegyensúlyt. Koncentrált lenmagot is tartalmaz az egészséges emésztéshez. A megfelelő táplálkozás, a testmozgás és a hormonszint kiegyensúlyozása segíthet csökkenteni a PMS-hez és a menopauzán keresztül történő átmenethez kapcsolódó kellemetlen problémákat, és további segítséget nyújt az egészséges csontok, a szív, az emlőszövet és más testszerkezeteknek.

A dōTERRA nőknek esszenciális fitoösztrogén-komplex szabványosított növényi fitoösztrogének és koncentrált, lenmagból származó lignánok keveréke, amelynek megalkotásakor kifejezetten a nők igényeit tartottuk szem előtt.

Elsődleges előnyök:

  • Szabványosított gránátalma-kivonattal készül
  • Kizárólag természetes összetevőkből álló formula nátrium-lauril-szulfát- (SLS-) mentes HPMC zöldségkapszulában.

Mit tartalmaz: Lenmagkivonat, Gránátalmahéj-kivonat, Szójakivonat

Teljes összetevőlista: Lenmagpor, növényi hipromellóz, szójakivonat, gránátalma-kivonat, lenmagkivonatpor, maltodextrin, szilícium-dioxid.

Használati módok:

  • Habár a táplálékkiegészítők remekül támogatják a napi rutint, nem helyettesíthetik a változatos és kiegyensúlyozott étrendet, valamint az egészséges életmódot
  • Használat előtt olvasson el minden óvintézkedést és figyelmeztetést!
  • Ne lépje túl a javasolt adagolást!

Használati utasítás: Vegyen be naponta egy (1) vagy két (2) kapszulát étkezés közben.

Figyelmeztetés!

Terhesség, szoptatás és diagnosztizált betegségek esetén használat előtt konzultáljon orvosával. Nem tartalmaz búzát és tejtermékeket.