ZENGEST® RÁGÓTABLETTA

Ez a hihetetlenül hatékony ZenGest® keverék praktikus rágótabletta formájában is kapható! 

Számtalan előnyének köszönhetően a ZenGest® a dōTERRA egyik legnépszerűbb keveréke. Mostantól ez a hihetetlenül hatékony keverék praktikus rágótabletta formájában is kapható.

  • Gyömbér, édeskömény, koriandermag, borsmenta és más esszenciális olajokat tartalmazó ZenGest Támogató keverékkel gazdagított kalcium-karbonát tabletták
  • Kifejezetten érzékeny gyomrúak számára kifejlesztve

Teljes összetevőlista:

Édesítőszerek (xilitol*, izomalt*, szteviol-glikozid), kalcium-karbonát, sűrítőanyag (gumiarábikum), csomósodásgátló (szilícium-dioxid), ánizsolaj (Illicium verum), csomósodásgátló (magnézium-sztearát), borsmentaolaj, gyömbérgyökérolaj, köménymagolaj, koriandermag-olaj, tárkonyolaj, édesköménymag-olaj*Túlzott mennyiségben fogyasztva hashajtó hatású lehet.*Túlzott mennyiségben fogyasztva hashajtó hatású lehet.

Használati módok:

  • Habár a táplálékkiegészítők remekül támogatják a napi rutint, nem helyettesíthetik a változatos és kiegyensúlyozott étrendet, valamint az egészséges életmódot
  • Használat előtt olvasson el minden óvintézkedést és figyelmeztetést!
  • Ne lépje túl a javasolt adagolást!

Használati utasítás:

Napi egy tablettát rágjon el!

Figyelmeztetés!

Gyermekektől elzárva tárolandó! Ne lépje túl a javasolt napi adagot! A táplálékkiegészítők nem helyettesíthetik a változatos és kiegyensúlyozott étrendet, valamint az egészséges életmódot. Terhesség, szoptatás és diagnosztizált betegségek esetén használat előtt konzultáljon orvosával!